Recepty > kuře > drůbeží játra na cibuli
Potřebné suroviny:
60 g slaniny nebo sádla, 1 větší cibule, 400 g drůbežích jater, pepř, sůl
Postup přípravy:
Nakrájenou slaninu na pánvi rozškvaříme, přidáme na ni oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji jen zpěnit. Pak ji doplníme omytými, osušenými a připravenými, na plátky nebo menší kousky nakrájenými, případně lehce naklepanými plátky jater. Při opékání je opepříme. V polovině opékání je i osolíme.
Další jídla:
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Husí játra jako minutka s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Recept játra na cibulce
Recept na přípravu jídla drůbeží játra na cibuli přináší na talíř svoji chuť.