Recepty > kuře > drůbeží játra na paprikách
Potřebné suroviny:
60 g tuku, 1 středně velká cibule, 400 g drůbežích jater, 4 zelené papriky, sůl, pepř
Postup přípravy:
Na rozpáleném tuku necháme zpěnit oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a hned na ni přidáme i omytá a nakrájená játra a papriky zbavené semen a nakrájené na nudličky. Společně osmažíme a teprve když jsou játra měkká a nejsou již krvavá, tak je osolíme a případně i doplníme pepřem.
Další jídla:
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Husí játra jako minutka s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Recept játra na cibulce
Recept na přípravu jídla drůbeží játra na paprikách přináší na talíř svoji chuť.