Recepty

Recepty > kuře > drůbeží játra na topince

Drůbeží játra na topince recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

600 g chleba, 400 ml oleje, 1,5 kg drůbežích jater, 1 hlávka listového salátu, 100 g česneku, sůl, drcený barevný pepř, 500 ml česnekového dressingu

Postup přípravy:

Chléb nakrájíme na plátky, které opečeme na rozpáleném oleji dozlatova. Očištěná a omytá drůbeží játra nakrájíme na kousky a na rozehřátém oleji pomalu restujeme. Restovaná drůbeží játra osolíme a opepříme. Na topinku položíme očistěný a natrhaný listový salát, na plátky nakrájený česnek a drůbeží játra. Dochutíme česnekovým dressingem a sekanou petrželkou.

Další jídla:
Pivovarský tokáň zahustíme strouhankou.
Thajské nudle s kuřecím masem nakrájeným na nudličky.
Pečené kuře na bazalce během pečení poléváme šťávou.
Rýžové nudle s mletým masem dozdobíme při podávání čerstvou zeleninou.
Kuřecí čínské nudle dochutíme je limetkovou šťávou.
Kuře s rýží zalijeme omáčkou.
Drůbeží játra na cibulce koncem smažení osolíme.
Dušená mrkev s kuřecím masem a vařeným bramborem.
Kuře na pomerančích podáváme s rýžovými nudlemi nebo rýží.
Polévková zelenina kterou zavíčkujeme a sterilizujeme.
Rýžové nudle s kuřecím masem zakápneme sójovou omáčkou s chilli a česnekem a promícháme.
Drůbeží játra na smetaně

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit jídlo drůbeží játra na topince.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.