Recepty

Recepty > kuře > drůbeží játra v hořčičné omáčce

Drůbeží játra v hořčičné omáčce

Potřebné suroviny:

400 g drůbežích jater, hladká mouka a Vegeta speciál na obalení, 2 lžíce oleje na opečení, 1 cibule, 1 lžíce hořčice, 250 ml smetany, na špičku nože tymiánu a majoránky, sůl

Postup přípravy:

Játra v menších kouscích obalíme v hladké mouce, promíchané s Vegetou. Cibuli nakrájenou nadrobno a připravená játra vložíme do pánve se zahřátým olejem a společně dozlatova opečeme. Pak teprve přidáme hořčici, smetanu, špetku tlučeného tymiánu i majoránku a necháme jen přejít varem. Ihned podáváme. Jako příloha se hodí rýže.

Další jídla:
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Husí játra jako minutka s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Recept játra na cibulce

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží játra v hořčičné omáčce přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.