Recepty > kuře > drůbeží pěna se šlehačkou a pomerančem
Potřebné suroviny:
200 g upečeného kuřecího masa, 1/8 litru smetany na šlehání, 1 pomeranč do míšeniny, sůl, zelená petrželka, 1 pomeranč, šunka, hlávkový salát
Postup přípravy:
Maso umeleme nebo prolisujeme, promícháme se šťávou z jednoho pomeranče a postupně po lžících zamícháváme do dobře ušlehané smetany. Podle chuti přisolíme a podáváme na talířku nebo na plátku veky, toastu, ale i na půlce broskve nebo v šunce, kterou stočíme do kornoutu.
Další jídla:
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Hermelínová pomazánka se salámem a vejci.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Rybí pěna ze šprotů na chleba.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Marinované kuře s bramborem.
Křenová pěna kterou naplníme do kelímků.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Játrová pěna
Recept na přípravu jídla drůbeží pěna se šlehačkou a pomerančem přináší na talíř svoji chuť.