Recepty

Recepty > kuře > drůbeží plátky na Medvědím grilu

Recept na drůbeží plátky na Medvědím grilu

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

400 g drůbežích (kuřecích, krůtích) prsních plátků, 4 lžičky koření Medvědí gril, 4 lžíce oleje, 1 lžička citronové šťávy, sůl

Postup přípravy:

V misce smícháme koření s olejem a citronovou šťávou. Směs vmasírujeme do masa a necháme 1-2 hodiny odležet v chladu. Na rozpálené pánvi se2 lžicemi oleje opékáme plátky z každé strany 3-4 minuty (podle velikosti plátku). Na talíři polijeme výpekem a podle potřeby dosolíme. Podáváme s vhodnou přílohou.

Další jídla:
Plněné vepřové řízky v trojobalu osmažíme dozlatova.
Smažená kuřecí stehýnka osmahneme dozlatova
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborovou kaší.
Pečené kuře se zelím a brambory podáváme s klobásou a brambory.
Pečená kachna s jablky a zelím na červeném víně.
Kari kuře na grilu necháme nejprve alespoň 3 hodiny marinovat.
Vepřová játra na zázvoru upečeme v troubě
Kuřecí stehýnka na medu podáváme s hranolkami.
Kuře na bílém víně s rajčaty podáváme s rýží.
Vepřové medailonky s omáčkou Mornay do růžova zapečeme.
Vepřové medailonky na medu a chilli papričce grilujeme na grilu.
Kuřecí stehýnka na rozmarýnu

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíme pokrm drůbeží plátky na Medvědím grilu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.