Recepty > kuře > drůbeží pomazánka jemná s jablky a mrkví
Potřebné suroviny:
30 g másla, 200 g vykostěného upečeného drůbežího masa, 1 jablko, 1 mrkev (menší), sůl, petrželka
Postup přípravy:
Změklé máslo v misce dobře umícháme a přidáme umleté nebo hodně nadrobno nakrájené maso. Doplníme oloupaným a nastrouhaným jablkem a pečlivě očištěnou, jemně nastrouhanou mrkví. Důkladně promícháme, podle chuti dosolíme a přidáme nadrobno nakrájenou petrželku.
Další jídla:
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Hermelínová pomazánka se salámem a vejci.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Marinované kuře s bramborem.
Játrová pomazánka na topinky.
Kuřecí pomazánka s vajíčkem recept
Recept na přípravu jídla drůbeží pomazánka jemná s jablky a mrkví přináší na talíř svoji chuť.