Recepty > kuře > drůbeží pomazánka s ředkvičkou
Potřebné suroviny:
50 g másla, 200 g uvařeného masa z drůbeže i drůbků, 2 vejce, 1 svazek ředkviček, sůl, pažitka
Postup přípravy:
Do změklého másla přidáme umleté maso, uvařená, oloupaná a nahrubo sekaná vejce a nastrouhané ředkvičky. Doplníme solí a nadrobno nakrájenou pažitkou a dobře promícháme. Výraznější úpravu této pomazánky docílíme přidáním nadrobno nakrájeným čerstvým nebo nakládaných papriček nebo paprik, přidáním pálivé papriky nebo jiného výrazného koření.
Další jídla:
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Marinované kuře s bramborem.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Játrová pomazánka na topinky.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Hermelínová pomazánka se salámem a vejci.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Kuřecí pomazánka s vajíčkem recept
Recept na přípravu jídla drůbeží pomazánka s ředkvičkou přináší na talíř svoji chuť.