Recepty

Recepty > kuře > drůbeží salát s brukvemi

Drůbeží salát s brukvemi

Potřebné suroviny:

400 g upečeného drůbežího, nejlépe kuřecího masa bez kostí, 4 jarní brukve, výhonky z cibule, sůl, citron

Postup přípravy:

Vychladlé maso nakrájíme nadrobno, přidáme oloupané a nahrubo nastrouhané brukve, doplníme tence nakrájenými výhonky z cibule, osolíme, doplníme citronovou šťávou a podáváme. Výborně se hodí na plátky veky nebo toastový chléb.

Další jídla:
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Pečená kachna s jablky a zelím chutná s bramborovým knedlíkem.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Marinované kuře s bramborem.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Pečená husa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem kterou upečeme doměkka.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Kuřecí salát s ananasem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží salát s brukvemi přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.