Recepty

Recepty > kuře > drůbeží salát s čekankou, pomerančem a zlehčenou majonézou

Drůbeží salát s čekankou, pomerančem a zlehčenou majonézou

Potřebné suroviny:

200 g upečeného kuřecího masa bez kostí, 2 puky čekanky, 1 pomeranč, sůl, 50 g majolky, polovina sklenice bílého jogurtu, petrželka

Postup přípravy:

Vychladlé maso nakrájíme na nudličky, přidáme na malé kousky překrájené plátky pomeranče a dobře očištěnou, na nudličky nakrájenou čekanku. Osolíme a promícháme lehce s majolkou zlehčenou jogurtem a s nadrobno nakrájenou petrželkou. Při podání přizdobíme výsečemi pomeranče a snítkou petrželky.

Další jídla:
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Marinované kuře s bramborem.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Kuřecí salát s ananasem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží salát s čekankou, pomerančem a zlehčenou majonézou přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.