Recepty

Recepty > kuře > drůbeží salát s celerem, jablky a kapií

Drůbeží salát s celerem, jablky a kapií

Potřebné suroviny:

200 g upečeného drůbežího masa bez kostí, 200 g sterilovaného celeru, 100 g jablek, 1 červená paprika (kapie), 1/2 malé cibule, sůl, pepř, citron, petrželka

Postup přípravy:

Vychladlé kuře nakrájíme na kostičky, vložíme do misky, přidáme dobře odkapaný celer, oloupané a na nudličky nakrájené jablko a hodně nadrobno nakrájenou, omytou kapii bez semen. Doplníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Vše promícháme, ochutíme nepatrně solí, pepřem a citronovou šťávou. Podáváme přizdobené výsečí jablka s pěknou červenou slupkou, které předem potřeme citronovou šťávou, aby nehnědlo. Doplníme snítkou petrželky.

Další jídla:
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Pečená kachna s jablky a zelím chutná s bramborovým knedlíkem.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Marinované kuře s bramborem.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Pečená husa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem kterou upečeme doměkka.
Kuřecí salát s ananasem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží salát s celerem, jablky a kapií přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.