Recepty

Recepty > kuře > drůbeží salát s celerem, jablky a majonézou

Drůbeží salát s celerem, jablky a majonézou

Potřebné suroviny:

200 g upečeného drůbežího masa bez kostí, 150 g jablek, 50 g celeru, 50 g majonézy, polovina lžičky kari koření, sůl, 1 citron, rajčata a zelená petrželka na ozdobu

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, očištěný celer nastrouháme na hrubším struhadle a oloupaná jablka nakrájíme na nudličky. Do majonézy přidáme kari koření, sůl a citronovou šťávu a pak promícháme s masem, celerem a jablky a podle potřeby dochutíme. Jednotlivé porce zdobíme na plátky nakrájenými rajčaty a snítkou petrželky.

Další jídla:
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Marinované kuře s bramborem.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Kuřecí salát s ananasem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží salát s celerem, jablky a majonézou přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.