Recepty > kuře > drůbeží salát s jablky, hráškem a majonézou
Potřebné suroviny:
200 g upečeného kuřecího masa bez kostí, 4 jablka, 1 naběračka sterilovaného hrášku, 100 g majolky, 1 citron, sůl
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na nudličky, doplníme oloupanými a na nudličky nakrájenými jablky, zakapeme citronem, aby nezhnědla, doplníme odkapaným hráškem, promícháme s majolkou a solí. Salát používáme na náplň rajčat nebo do dušeného kornoutku.
Další jídla:
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Marinované kuře s bramborem.
Kuřecí salát s ananasem
Recept na přípravu jídla drůbeží salát s jablky, hráškem a majonézou přináší na talíř svoji chuť.