Recepty

Recepty > kuře > drůbeží salát s jablky, okurkami, zlehčenou majonézou a kečupem

Drůbeží salát s jablky, okurkami, zlehčenou majonézou a kečupem

Potřebné suroviny:

200 g upečeného kuřecího masa bez kostí, 3 jablka, 3 menší sladkokyselé okurky, 50 g majolky, 2 lžíce jogurtu, 1 lžíce kečupu, sůl, pepř

Postup přípravy:

Vychladlé maso nakrájíme na nudličky, doplníme oloupanými a nahrubo nastrouhanými jablky i okurkami. Promícháme s majolkou, jogurtem i kečupem a podle potřeby ještě dochutíme solí a pepřem.

Další jídla:
Marinované kuře s bramborem.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Kuřecí salát s ananasem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží salát s jablky, okurkami, zlehčenou majonézou a kečupem přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.