Recepty

Recepty > kuře > drůbeží salát s ovocem a hlávkovým salátem

Drůbeží salát s ovocem a hlávkovým salátem

Potřebné suroviny:

200 g upečeného drůbežího nejlépe kuřecího masa bez kostí, 1 pomeranč, 1 banán, 2 kompotované poloviny broskví, citron, 1 hlávkový salát na ozdobu

Postup přípravy:

Vychladlé kuřecí maso nakrájíme na nudličky a v míse doplňujeme pečlivě oloupaným, tence nakrájeným pomerančem bez jader, na kolečka nakrájeným banánem a nakrájenými broskvemi. Hlávkový salát dobře očistíme a zvlášť dáme na ozdobu vnitřní listy ze srdíčka. Ostatní listy krájíme na velmi tenké nudličky. Promícháme s masem a ovocem, dochutíme citronovou šťávou a podáváme ve skle ozdobené výsečí citronu a hlávkovým salátem.

Další jídla:
Marinované kuře s bramborem.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí salát s ananasem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží salát s ovocem a hlávkovým salátem přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.