Recepty

Recepty > kuře > drůbeží salát se sýrem a chřestem

Drůbeží salát se sýrem a chřestem

Potřebné suroviny:

200 g upečeného drůbežího, nejlépe kuřecího masa bez kostí, 100 g tvrdého sýra, 200 g konzervovaného chřestu, 1 pomeranč, sůl, petrželka a polovina pomeranče na ozdobu

Postup přípravy:

Vychladlé maso krájíme na nudličky a v míse doplňujeme na nudličky nakrájeným sýrem, přidáme na kratší kousky překrájený chřest. Vše zakapeme pomerančovou šťávou, nepatrně přisolíme a promícháme s jemně nakrájenou petrželkou. Podáváme ve vyšším skleněném poháru, přizdobeném výsečí nebo plátkem pomeranče.

Další jídla:
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Marinované kuře s bramborem.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuřecí salát s ananasem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží salát se sýrem a chřestem přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.