Recepty

Recepty > kuře > drůbeží salát se zeleninou, ovocem a kečupem

Drůbeží salát se zeleninou, ovocem a kečupem

Potřebné suroviny:

200 g upečeného kuřecího masa bez kostí, 100 g sterilovaného celeru, 2 jablka, 4 lžíce kečupu, 50 g majolky, 4 lžíce šlehačky, citron, petrželka na ozdobu

Postup přípravy:

Vychladlé maso nakrájíme na drobné nudličky, přidáme nadrobno nakrájený odkapaný celer a oloupaná, nastrouhaná jablka. Doplníme kečupem, citronovou šťávou, přimícháme majolku a nakonec jen zlehka zamícháme šlehačku. Podle potřeby dosolíme, rozdělíme do misek nebo pohárů a přizdobíme výsečí citronu a snítkou petrželky.

Další jídla:
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Marinované kuře s bramborem.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí salát s ananasem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží salát se zeleninou, ovocem a kečupem přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.