Recepty

Recepty > kuře > drůbeží srdce

Drůbeží srdce recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

30 dkg uvařených drůbežích srdcí, 100 g anglické slaniny, 1 středně velká cibule, 1 větvička nebo velká špetka rozmarýnu, 1 dcl červeného vína, mletý pepř, sůl, 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy:

Drůbeží srdce uvaříme (z vývaru připravíme polévku) a nakrájíme. V kastrůlku rozškvaříme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a rozmarýn. Když cibule zesklovatí, přidáme pokrájená drůbeží srdce, opepříme, osolíme a přilijeme červené víno. Vysmahneme na tuk, přidáme mouku, osmahneme, přilijeme vývar ze srdce a povaříme. Podáváme s rýží nebo bramborovou kaší.

Další jídla:
Polévka z drůbežích srdíček dochutíme a můžete přidat zavářku.
Hovězí guláš na červeném víně podáváme s vařenou rýží smíchanou s čerstvou petrželkou.
Marinované kuře podáváme s rýží či bramborem.
Kotlety na šlehačce pečeme.
Kuřecí nudličky s rýží a přelivem z vajíčka.
Kuře na víně ozdobíme plátky citronu.
Kuřecí srdíčka na smetaně podáváme s rýží.
Zapečené kotlety s brambory a šlehačkou pečeme přikryté alobalem.
Zapečená kuřecí stehna se žampiony necháme je odkrytá zezlátnout.
Drůbeží vývar zahustíme zavářkou.
Vepřové nudličky s houbami opepříme a dusíme doměkka.
Kuřecí srdíčka s omáčkou ze sýra

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit drůbeží srdce.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.