Recepty

Recepty > polévky > drůbeží vývar s chřestem

Drůbeží vývar s chřestem

Suroviny potřebné pro přípravu:

0,5 kuřete, 100 g kořenové zeleniny, 100 g sterilizovaného chřestu, sůl, celý pepř, petrželka

Recept na přípravu:

Očištěné rozseknuté kuře vaříme v osolené vodě do poloměkka /během varu z ní sebereme pěnu/. K poloměkkému masu přidáme očištěnou kořenovou zeleninu, pepř a uvaříme vše doměkka. Drůběží vývar přecedíme. Do jednotlivých šálků vložíme sterilovaný chřest, nakrájené drůbeží maso a drůbeží polévku jemně posypeme sekanou petrželkou.

Další recepty:
Kmínová polévka s vajíčkem a nasekanou petrželkou.
Zeleninová polévka s játrovými knedlíčky kterou rozmixujeme.
Španělská česnečka s rajčaty.
Kuřecí vývar s drobením zdobíme zelenou petrželkou.
Česnečka se sýrem který nastrouháme.
Bačovská polévka chutná s chlebem.
Slovenská fazolačka, fazole necháme nabobtnat.
Hovězí maso na houbách zalijeme zakysanou smetanou.
Bílá bramboračka do které vmícháme bramborovou kaši.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Francouzská bramboračka z brambor.
Celerová polévka s vločkami ovesnými.
Čínská švestková omáčka ze sušených švestek.
Drůbeží vývar s rýží

Recepty
Motto

Drůbeží vývar s chřestem má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.