Recepty

Recepty > polévky > drůbeží vývar s noky

Drůbeží vývar s noky

Suroviny potřebné pro přípravu:

0,5 kuřete, 100 g kořenové zeleniny, vejce, malá cibule, rohlík, sůl, bílý pepř, petrželka

Recept na přípravu:

Kuře vykostíme a zbavíme kůže. Do studené osolené vody vložíme kosti, kuži a zeleninu a zvolna vaříme. Vykoštěné maso jemně umeleme, přidáme k němu namočený rohlík, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme. Vývar přecedíme do jiné nádoby, uvedeme do varu, lžičkou do něho vkládáme malé noky z připravené směsi a zvolna je dovaříme. Jednotlivé porce drůbeží polévky bohatě posypeme jemně sekanou petrželkou.

Další recepty:
Španělská česnečka s rajčaty.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Kmínová polévka s vajíčkem a nasekanou petrželkou.
Zeleninová polévka s játrovými knedlíčky kterou rozmixujeme.
Kuřecí vývar s drobením zdobíme zelenou petrželkou.
Česnečka se sýrem který nastrouháme.
Bačovská polévka chutná s chlebem.
Slovenská fazolačka, fazole necháme nabobtnat.
Hovězí maso na houbách zalijeme zakysanou smetanou.
Bílá bramboračka do které vmícháme bramborovou kaši.
Francouzská bramboračka z brambor.
Máslové noky do polévky necháme povařit.
Čínská švestková omáčka ze sušených švestek.
Drůbeží vývar s rýží

Recepty
Motto

Drůbeží vývar s noky má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.