Recepty > polévky > drůbeží vývar s noky
Suroviny potřebné pro přípravu:
0,5 kuřete, 100 g kořenové zeleniny, vejce, malá cibule, rohlík, sůl, bílý pepř, petrželka
Recept na přípravu:
Kuře vykostíme a zbavíme kůže. Do studené osolené vody vložíme kosti, kuži a zeleninu a zvolna vaříme. Vykoštěné maso jemně umeleme, přidáme k němu namočený rohlík, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme. Vývar přecedíme do jiné nádoby, uvedeme do varu, lžičkou do něho vkládáme malé noky z připravené směsi a zvolna je dovaříme. Jednotlivé porce drůbeží polévky bohatě posypeme jemně sekanou petrželkou.
Další recepty:
Španělská česnečka s rajčaty.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Kmínová polévka s vajíčkem a nasekanou petrželkou.
Zeleninová polévka s játrovými knedlíčky kterou rozmixujeme.
Kuřecí vývar s drobením zdobíme zelenou petrželkou.
Česnečka se sýrem který nastrouháme.
Bačovská polévka chutná s chlebem.
Slovenská fazolačka, fazole necháme nabobtnat.
Hovězí maso na houbách zalijeme zakysanou smetanou.
Bílá bramboračka do které vmícháme bramborovou kaši.
Francouzská bramboračka z brambor.
Máslové noky do polévky necháme povařit.
Čínská švestková omáčka ze sušených švestek.
Drůbeží vývar s rýží
Drůbeží vývar s noky má své chuťové kouzlo.