Recepty > polévky > drůbeží vývar s rýží
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
Kuřecí křídla, olej, 1 cibule, 3 stroužky česneku, mrkev, celer, petržel, květák, fazolky, kapusta, hrášek, 2 hrsti hub, bazalka, koriandr, 1 kostka drůbežího vývaru, pepř, vařená rýže, sůl, pažitka
Recept na přípravu:
Na troše oleje osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli s česnekem, přidáme veškerou zeleninu a houby, kterou pokrájíme nadrobno a také osmahneme. Zalijeme drůbežím vývarem, přidáme kuřecí křídla, bazalku, koriandr a pepř a vaříme. Když je všechno uvařeno doměkka, vyndáme zbytky kuřete a maso obereme do polévky. Přidáme vařenou rýži, převaříme a ozdobíme pažitkou.
Další recepty:
cuketová polévka se sýrem, žloutková kolečka, žloutková polévka se sýrem, smetanové tagliatelle (Tagliatelle alla crema), kuřecí vývar s drobením, těstoviny s houbami, cuketová polévka se zeleninou, žampionový krém, kuřecí polévka, koprová kulajda, česnečka, uzený vývar s houbami, polévka z kachních drobů, česneková omáčka
Ochutnejte recept drůbeží vývar s rýží.