Recepty > polévky > drůbeží vývar se žampiony
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 litr vývaru z drůbežích drůbků, 3 žampiony, cibule, 1 lžíce tuku, 4 lžíce drobně nakrájených drůbků, 30 g rýže, sůl, pepř, petrželka
Recept na přípravu:
Plátky očištěných žampionů podusíme spolu s nadrobno pokrájenou cibulí na rozehřátém tuku. Zalijeme vývarem, zavaříme přebranou a spařenou rýži a uvaříme do měkka. Do hotového drůbežího vývaru přidáme prohřát maso, které jsme obrali, osolíme, opepříme a doplníme petrželkou.
Další recepty:
Polévka z rajčatové šťávy a jablka.
Hovězí Eintopf připravíme podle staroněmeckého receptu.
Silná česnečka s nastrouhaným sýrem ve vajíčku.
Česneková omáčka ke steaku z prolisovaného česneku.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Chlebová polévka se slaninou a smetanou.
Cibulačka z červené cibule - třetinu másla rozehřejeme.
Kuřecí vývar s drobením zdobíme zelenou petrželkou.
Mozečková polévka se žloutkem.
Drůbeží rizoto se žampiony posypeme sýrem.
Francouzská bramboračka ke které přimícháme smetanu s rozkvedlanými žloutky.
Jemná cibulačka s nakrájenou pažitkou.
Hovězí polévka s noky
Drůbeží vývar se žampiony má své chuťové kouzlo.