Recepty

Recepty > polévky > drůbková

Drůbková polévka recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Potřebné suroviny jsou napsány v textu receptu.

Recept na přípravu:

Drůbky, mrkev, cibuli, celer, petržel a česnek uvaříme, drůbky vyndáme a polévku zahustíme máslovou jíškou. Maso obereme a nakrájíme zpátky do polévky, přidáme vedle na másle udušené houby - nejlépe lišky, podle chuti dosolíme, opepříme, zjemníme žloutkem a ozdobíme petrželkou.

Další recepty:
Pikantní zelňačka s brambory.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné zahuštěná jíškou.
Bramboráky z cukety zdobíme cherry rajčátky a salátem.
Fazolačka s klobásou pokrájenou.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Jahodové čatní ke smaženým masům.
Fazolová polévka z tmavých fazolí podávaná s chlebem.
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Fazolačka s uzeným masem dosolená podle chuti.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Drůbková polévka s houbami s na nudličky nakrájeným masem.
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Zelňačka s uzeným masem

Recepty
Motto

Drůbková polévka přináší na talíře vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.