Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
čtyři porce krůty, 60 g slaniny, 60 g másla, lžíce oleje, 2 dl bílého vína, zmražená zeleninová směs, jednu větší cibue, mletý pepř, sůl, zelená petrželka
Postup přípravy:
Porce krůtího masa osolíme, opepříme a protkneme slaninou. Na másle a oleji zpěníme cibuli a přidáme porce krůty, které osmažíme ze všech stran, podlijeme vínem a spolu s petrželkou dusíme do měkka. Podáváme s rýží, bramborovou kaší nebo pečivem.
Další jídla:
Kuře s olivami prohřejeme a podáváme.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s bramborem.
Dušená mrkev s kuřecím masem a vařeným bramborem.
Kuře s rýží zalijeme omáčkou.
Kuřecí nudličky na smetaně s kari.
Pečená krůtí stehna podáváme s vhodnou přílohou, kterou je rýže.
Zapékané kuřecí maso s brokolicí podáváme s vařeným bramborem nebo hranolky.
Kuře na kari ochutíme solí.
Úhoř na víně dušený pod pokličkou.
Dušené žampiony s bambusem krátce podusíme.
Vepřová pečeně na víně zahuštěná moukou.
Krůta na houbách
Recept, podle kterého je hračka připravit jídlo dušená krůta.