Recepty

Recepty > polévky > dušená zelenina do polévky

Dušená zelenina do polévky recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 g mrkve,300 g celeru + 20 g natě, 100 g petržel + 20 g natě, 100 g kedlubna nebo květák, kapusta, 100 g cibule, 20-30 g soli, 200 g 100% tuku

Recept na přípravu:

Zeleninu pomeleme (můžeme nastrouhat) a 30 minut dusíme na rozehřátém tuku. Ještě horkou zeleninu naplníme do skleniček tak, aby v zelenině nebyl vzduch a zalijeme tukem ve kterém jsme zeleninu smažili. Nesterilujeme a uložíme v suchu.

Další recepty:
Francouzská bramboračka s nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Domácí klobásy dopečeme dočervena.
Rychlá gulášová zelňačka kterou podáváme ještě teplou.
Zelná polévka s klobásou a brambory.
Dušená mrkev s kuřecím masem a vařeným bramborem.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme ve vroucí polévce.
Polévka z drůbežích srdíček ke které přidáme zavářku.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Kuřecí zavářka do polévky kterou sedm minut zavaříme.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Zeleninová zavářka do polévky

Recepty
Motto

Ochutnejte recept dušená zelenina do polévky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.