Recepty > omáčky > dýně se šouletem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
kroupy ječné, hrách, dýně hokaidó, cibule, brokolice, mrkev
Jak připravit tento recept:
Šoulet: v tlakovém hrnci společně uvařené ječné kroupy s hrachem se saturejkou nebo kombu. K tomu kimpira z dýně a cibule (tj. na trošce oleje osmahnutá cibule a dýně na sirčičky, posolená sama pustí šťávu, nebo malinko podlitá a dodušená).
Další recepty:
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Polévka z červené čočky a rajčat pokud je třeba, dosladíme.
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Smaženice z hub čerstvých.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojové omáčky.
Kuřecí nudličky na smetaně se žampiony, kukuřicí a olivami.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Sladká koprová omáčka zahuštěná žloutkem.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Hovězí guláš na červeném víně
Dozvíte se zde, jak se připravuje dýně se šouletem a recept na přípravu.