Recepty

Recepty > omáčky > 14

Recepty - Omáčky 14

Recepty na vaření.

Těstoviny s mrkvovou omáčkou a tempehem - mrkev, cibuli a kousek červené řepy nakrájíme na kusy...
Pomerančová omáčka k masu - z másla a mouky si připravíme jíšku...
Koprová omáčka ze sušeného kopru s knedlíkem, bramborem a vařeným vajíčkem.
Houbová omáčka s obilninou - čerstvé houby podusíme ve vodě do kašovité formy...
Čatní z jablek která oloupeme, zbavíme jadřinců a pokrájíme na kostky...
Koprová omáčka zahuštěná bramborem který nakrájíme na drobnější kostičky a uvaříme doměkka ve vývaru...
Šoulet s dýňovou omáčkou - kroupy a hrách v poměru 2:1 předem namočíme...
Koprová omáčka z bešamelu podávaná s houskovým knedlíkem, těstovinami, brambory a vařeným vejcem.
Zelenina na čínský způsob s tempehem - na oleji osmahneme nejprve cibuli a tempeh...
Rychlá koprová omáčka s vejcem a knedlíkem.
Čatní z paprik které očistíme, omyjeme a s oloupanou cibulí nakrájíme nadrobno...
Pomerančová omáčka k rybě na přelití.
Koprová omáčka s těstovinami - mouku opražíme dozlatova, přidáme máslo...
Tradiční koprová omáčka - v silnostěnném hrnci rozehřejeme máslo...
Omáčka z medvědího česneku který orestujeme na rozehřátém másle, osolíme, opepříme...
Koprová omáčka ze sterilovaného kopru - z rozehřátého oleje nebo másla a mouky si připravíme světlou jíšku...
Pomerančová omáčka na palačinky - slad a med necháme zkaramelizovat...
Koprová omáčka z mléka ke kterému rozdrolíme masox a dáme vařit...
Čatní z rajčat - oloupaná rajčata, cibuli a česnek nakrájíme...
Pomerančová omáčka k dezertu - šťávu z pomerančů zahřejeme, přidáme máslo...
Koprová omáčka z kyselého mléka - ve vývaru krátce povaříme jemně nakrájený kopr...
Pomerančová omáčka k hovězímu masu - do menšího hrnce nalijeme vodu, přidáme cukr...
Sladká koprová omáčka z mléka bez masa - mléko uvedeme do varu...
Čatní z manga - na rozehřátém olivovém oleji zprudka opečeme římský kmín s kouskem celé skořice...
Koprová omáčka zdravě - cibulku podusíme na rozehřátém oleji do sklovata...
Pomerančová omáčka ke zvěřině - rozehřejeme máslo, přisypeme mouku...
Koprová omáčka ze smetany - v hrnci rozehřejeme máslo...
Pomerančová omáčka - do kotlíku vložíme žloutky...
Koprová omáčka z jogurtu s vařeným hovězím masem nebo vajíčkem vařeným natvrdo a houskovými knedlíky.
Čatní z rebarbory - cibuli vložíme do velkého hrnce, přidáme zázvor a zalijeme vinným octem...
Koprová omáčka z podmáslí - do hrnce vylijeme podmáslí a stejné množství vody...
Zapečené lasagne s mletým masem a bešamelem dopečeme do mírného zezlátnutí povrchu.
Bešamel ze smetany - rozehřejeme máslo a za stálého míchání přidáváme mouku...
Omáčka z mletého vepřového masa podávaná s chlebem.
Omáčka z hřibů modráků které pokrájíme, opepříme, osolíme a dusíme...
Omáčka z naložených hub - z tuku a mouky si připravíme jíšku...
Pomerančová omáčka a losos - plátky lososa stáhneme porcovacím nožem, odstraníme jakékoli vyčnívající kosti...
Brusinkovo pomerančová omáčka - pomeranče oloupeme, jednotlivé měsíčky zbavíme bílé blány...
Čatní z cukety - rajčata vložíme na chvilku do vroucí vody...
Čatní z fíků a červené cibule - fíky umyjeme a nakrájíme na osminky...
Fazolky z konzervy na smetaně - připravíme si jíšku, přisypeme trochu sladké papriky...
Omáčka z portského vína - kukuřičnou moučku smícháme se 2 lžícemi vody...
Omáčka z rajčat nebo protlaku - na rozehřátém másle osmažíme do zlatohněda na plátky nakrájenou cibuli...
Omáčka z vepřového jazyka - v osolené vodě uvaříme doměkka vepřový jazyk...
Višňová omáčka z nadrobno pokrájených višní.
Jednoduchá omáčka ze žampionů - cibuli pokrájíme a osmahneme na másle...
Omáčka ze šlehačky a brusinek - kompot z brusinek rozmixujeme...
Omáčka ze smržů - očištěné smrže uvaříme v osolené vodě...
Omáčka ze sterilovaného hrášku - na oleji zpěníme cibulku...
Omáčka ze sušených švestek - sušené švestky vložíme do hrnce, přidáme sojovou omáčku...

Omáčky 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Recepty

Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.