Recepty na přípravu jídel z ryb jsou inspirace pro přípravu pokrmů vytříbené chuti.
Rybí filety na žampionech osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet...
Rybí filety po romsku podáváme s brambory nebo rýží.
Rychlý rybí guláš, orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku, na nudličky pokrájené papriky...
Kapr s křenovým přelivem, jednotlivé porce osolíme, poprášíme vegetou...
Kapr ve vinném těstíčku osmažený dozlatova.
Obalované krabí tyčinky rozbalíme, osolíme a obalíme klasicky jako řízek...
Rybářův řízek podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Rybí haše s ovesnými vločkami chutná s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Kapří řízek z trouby osolíme, obalíme v trojobalu a upečeme.
Kapr na maďarský způsob, brambory uvaříme ve slupce, necháme zchladnout a oloupeme...
Kapr zapečený s cibulí a brambory jako přílohou.
Makrela na hořčici, v pekáči rozpustíme máslo...
Makrela na másle a cibuli, rybu opláchneme, odřízneme ocas, hlavu a ploutve...
Pikantní makrely, česnek a feferonky umeleme, přidáme petrželku, máslo a sůl...
Pstruzi po zbojnicku, veškeré suroviny na nádivku nadrobno nakrájíme, osolíme, opepříme...
Kapří sen při podávání posypeme nakrájeným pórkem.
Rybí filety s jablky, porce pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme odležet.
Ragú z ryb v troubě, porce masa z obou stran osolíme a opepříme...
Smetanový kapr s houbami, sušené houby nasekáme na menší kousky, zalijeme smetanou a necháme odležet v ledničce.
Kapr podle Tomáše, zeleninu a maso nakrájíme a poklademe do pekáče...
Zapečené filé s anglickou slaninou před dopečením posypeme strouhaným sýrem.
Zapečené filé s jogurtem a sýrem které smícháme s vejci a nalijeme do pekáče.
Zapečené filé s křenem, pekáček vymažeme máslem...
Zapečené filé se žampiony, jednotlivé porce z obou stran osolíme, opepříme...
Zapečené filé s lečem podáváme s brambory nebo kaší.
Zapečené filety upečeme při teplotě 200 °C.
Zapečené filety s rajčaty poskládáme vedle sebe do máslem dobře vymazaného pekáčku...
Zapečený losos s bylinkami ozdobený kolečkem citronu.
Jednohubky s kaviárem ozdobíme vejcem a kaviárem.
Jednohubky s rybí pomazánkou, tuňáka va vlastní šťávě slijeme a vložíme do větší misky...
Jednohubky s lososem potřeme pomazánkovým.
Kapr jako pečenáče dáme odležet na 3 dny do lednice.
Marinovaný kapr proležený alespoň 48 hodin.
Kapr na kyselo je nechaný 5 dní uležet.
Silvestrovský kapr, malé kostičky se rozpustí a zbydou jen velké.
Krabí pohoštění dvakrát obalíme a osmažíme.
Krabí salát z tyčinek promícháme.
Krabí salát z tyčinek s ananasem nepromícháváme a vložíme na 24 hodiny odležet do chladničky.
Krabí pomazánka s ananasem kterou namažeme na mírně opečený toustový chléb.
Krabí tyčinky s rýží poléváme dresingem připraveným smícháním sójové omáčky, vývaru a křenu.
Marinovaný losos naaranžujeme na mísu nebo na talířky a ozdobíme plátky citronu.
Marinovaný losos s koprem, plátky omyjeme a osušíme...
Losos s bylinkovým máslem, kterým hotové plátky poklademe.
Pečený losos na másle podáváme s karamelovými brambory.
Pečený losos na másle s rajčaty obložený zeleninou.
Grilovaný losos s pórkem s plátkem bylinkového másla na každé podkůvce.
Grilovaný losos na ligurský způsob chutná zakapeme připraveným okořeněným máslem.
Naložená uzená ryba kterou vykostíme, zbavíme kůže, nakrájíme na plátky...
Ryba v marinádě, do litru vařící vody dáme vařit zeleninu a koření...
Pomazánka s lososem a tvarohem a šlehačkou.
Pomazánka z makrely kterou nakrájíme nadrobno, přidáme sýr a máslo...
Pomazánka z makrely s pomazánkovým, z makrely odstraníme kůži, vykostíme ji...
Pomazánka z makrely s tvarohem, sýrem a máslem.
Pomazánka z rybího file, které uvaříme, necháme vychladnout, rozmačkáme a odstraníme kostičky...
Pomazánka z tresčích jater s paprikou, máslo ušleháme s tresčími játry...
Pomazánka z tresčích jater se sýrem se hodí k na mazání na kolečka rohlíků.
Rybičková pomazánka se sýrem ze sardinek.
Sardelová pěna je připravena ze sýra, sardelové pasty, pomazánkového, šlehačky a cibule.
Recepty z ryb umí na talíři rozehrát svoji chuť.