Recepty > těstoviny > eviny boloňské špagety
Suroviny potřebné pro přípravu:
400 g mletého masa, pagety, lej, cibule, 1 mrkev, stroužky česneku, rajský protlak, kečup, sůl, koření
Recept na přípravu:
Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek a nastrouhanou mrkev, přidáme mleté maso, osolíme a dobře osmahneme, můžeme zasypat hladkou moukou, aby omáčka nebyla příliš řídká. Přidáme rajský protlak, trochu kečupu, přidáme koření na špagety a podle hustoty omáčky doléváme vodou. Důkladně necháme povařit ,aby maso bylo měkké. Můžeme přidat čerstvou bazalku.
Další recepty:
Boloňské špagety jsou klasika.
Zapečené těstoviny s uzeným masem podáváme s kyselou okurkou.
Halušky se zelím a uzeným masem necháme ještě chvíli přejít varem.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Boloňské těstoviny podáváme přelité.
Zelná polévka s uzeným masem a brambory.
Zapečené palačinky plněné kuřecím masem podáváme se zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Originální italský recept na Minestrone do které přidáme fazole a uvařené brambory.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Hlíva s těstovinami dušená doměkka.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Rajčata plněná mletým masem upečeme v předehřáté troubě.
Boloňská omáčka na špagety do které můžeme přidat vodu nebo kečup.
Zapečené boloňské špagety
Ochutnejte jídlo skvělé chuti, které vám přináší recept na eviny boloňské špagety.