Recepty > polévky > falešná slepičí polévka s mrkví
Suroviny potřebné pro přípravu:
kostka slepičího bujonu, 2 mrkve, 2 lžíce oleje, petrželka
Recept na přípravu:
Očištěnou mrkev nastrouháme a krátce osmahneme na rozehřátém oleji. Zalijeme teplou vodou, přidáme bujon a povaříme asi 10 minut. Zvlášt v osolené vodě uvaříme jemné nudle, procedíme a vložíme do hotové polévky.
Další recepty:
Pravý ukrajinský boršč nakonec krátce podusíme.
Rychlá gulášová zelňačka chutná ještě teplá.
Pikantní zelňačka kterou dochutíme smetanou.
Česneková omáčka ke steaku příloha.
Bramboračka na másle ze kterého připravíme jíšku.
Silná česnečka s nastrouhaným sýrem ve vajíčku.
Silný slepičí vývar s těstovinami.
Bramboračka na kyselo se zeleninou.
Zabijačková polévka s nasekanou petrželkou.
Hovězí vývar s houbami ozdobíme posekanou petrželkou.
Pórková polévka s ovesnými vločkami, pórek vaříme, až změkne.
Falešná slepičí polévka z bujonu.
Ruský boršč s mletým masem podáváme s polévkovým kořením.
Tmavá zabijačková polévka
Falešná slepičí polévka s mrkví má své chuťové kouzlo.