Recepty > polévky > fazolačka s kapustou, uzeným masem a praženou houskou
Suroviny potřebné pro přípravu:
Potřebné suroviny jsou napsány v textu receptu.
Recept na přípravu:
Nejprve si uvaříme den předem namočené fazole. Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme kus nakrájené kapusty a plátky česneku, opražíme, zalijeme vývarem z fazolí, přidáme oloupaná rozmačkaná rajčata a vaříme. Na závěr do polévky vložíme na kostičky nakrájené uvařené uzené maso a opraženou housku (kostičky nebo strouhanka?), zdobíme kysanou smetanou a sekanou petrželkou.
Další recepty:
Bramboráky z cukety zdobíme cherry rajčátky a salátem.
Fazolačka s klobásou pokrájenou.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Jahodové čatní ke smaženým masům.
Pikantní zelňačka s brambory.
Fazolová polévka z tmavých fazolí podávaná s chlebem.
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Fazolačka s uzeným masem dosolená podle chuti.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Jemné játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné zahuštěná jíškou.
Zelňačka s uzeným masem
Fazolačka s kapustou, uzeným masem a praženou houskou přináší na talíře vytříbenou chuť.