Recepty

Recepty > omáčky > fazole azuki v křenové omáčce

Fazole azuki v křenové omáčce recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

křen, fazole azuki, mléko obilné nebo sojové, arrowroot, umeocet

Jak připravit tento recept:

Nastrouháme křen, podusíme a přidáme uvařené fazole azuki, obilné nebo sojové mléko, zahustíme arrowrootem a ochutíme umeoctem.

Další recepty:
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Fazolky na smetaně s hovězím masem na plátky nakrájeným.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Bramborová kaše s mlékem.
Pyré z cizrny necháme odležet.
Koprová omáčka se smetanou.
Rajčatová polévka z pyré

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravují fazole azuki v křenové omáčce a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.