Recepty

Recepty > polévky > fazolková polévka s mletým masem

Fazolková polévka s mletým masem

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 lžíce umletého telecího nebo drůbežího masa, 2 lžíce sterilovaných fazolek, lžíčka hladké mouky, 1/2 lžičky másla, sůl, petrželka nebo pažitka

Recept na přípravu:

Maso opražíme nasucho v teflonové pánvi, zalijeme vodou, osolíme a vaříme pod pokličkou do měkka. Mouku upražíme dožluta nasucho, zalijeme vodou a povaříme. Pak přidáme maso, pokrájené a propláchnuté fazolky a krátce povaříme. Dochutíme petrželkou nebo pažitkou a podle chuti přisolíme.

Další recepty:
Chřestový krém krátce povaříme.
Celerová polévka s vločkami a kmínem ozdobená na talíři bylinkami.
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Smetanová celerová polévka s kostičkami osmažené housky.
Fazolačka s klobásou a kořenovou zeleninou.
Pohanková nádivka s kuřetem půl hodinky pečená.
Bílá česnečka s nasekanou petrželkou.
Sýrová polévka se zeleninou a zelenou petrželkou.
Hovězí maso na celeru s bramborovým knedlíkem..
Česnečka se sýrem z prolisovaného česneku.
Zelňačka z kysaného zelí se smetanou.
Česnečka se sýrem a šunkou posypaná pažitkou.
Majonéza s kari a citronovou šťávou.
Sladkokyselá polévka fazolková

Recepty
Motto

Fazolková polévka s mletým masem přináší na talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.