Recepty > omáčky > fazolky s robi plátky na smetaně
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
cibule, shoyu, umeocet, lněná semínka, fazolky, robi maso, sojová smetana, rýže natural, pohanka
Jak připravit tento recept:
Orestujeme půlměsíčky cibule, přidáme kmín a koření (mletá směs kmínu, koriandru, hořčice), vložíme plátky robi masa, podlijeme trochou vody, shoyu a umeocta. Navrch dáme fazolky (žluté + zelené) a dusíme asi 15 minut. Nakonec zalijeme sojovou smetanou a přidáme směs nasekaných bylinek (kopr, pažitka, petželka). Není třeba zahušťovat.
Další recepty:
Koprová omáčka se smetanou.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme po obou stranách dozlatova.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Bramborová kaše s mlékem.
Křehký koláč s brusinkami pečeme při 170-180 °C.
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Cuketa plněná rajčaty posypaná strouhaným sýrem.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Hovězí maso s křenem v pastě.
Paprikový guláš z vepřového plecka
Dozvíte se zde, jak se připravuje fazolky s robi plátky na smetaně a recept na přípravu.