Recepty

Recepty > omáčky > fazolky z konzervy na smetaně

Fazolky z konzervy na smetaně recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 konzerva naložených fazolových lusků i s nálevem, 250 ml smetany, hladká mouka, sůl, pepř, sladká paprika

Jak připravit tento recept:

Připravíme si jíšku, přisypeme trochu sladké papriky, přidáme fazolové lusky i s nálevem, povaříme, přidáme sůl, trochu pepře a nakonec smetanu. Fazolky z konzervy na smetaně podáváme s houskovým knedlíkem.

Další recepty:
Čatní z manga necháme vychladnout.
Jablečný koláč s pudinkem spojeným se šťávou puštěnou z jablek.
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Palačinky naplněné libovolnou sladkou nebo slanou náplní.
Cuketa plněná rajčaty se strouhaným sýrem.
Fazolky na smetaně s hovězím masem které prohřejeme.
Pomerančová omáčka k masu zvěřině či drůběžímu.
Kuře na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Brusinková omáčka ke zvěřině do které vmícháme smetanu.
Smaženice z hub s chlebem.
Čatní z cukety necháme vychladnout.
Limetková omáčka k rybě po dovaření ihned podáváme.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Hovězí roštěná na smetaně

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje fazolky z konzervy na smetaně a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.