Recepty > omáčky > fondue omáčka se zeleným pepřem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2/3 majolky, 1/3 bílého jogurtu, sůl, cukr, zelený pepř
Jak připravit tento recept:
Majolku smícháme s bílým jogurtem, přidáme špetku cukru a soli. Rozdrtíme několik kuliček zeleného pepře, abychom měli zarovnanou lžičku drti. Necháme do druhého dne v chladničce odležet. Druhého dne můžeme omáčku dochutit.
Další recepty:
Majonéza z mléka, octa a oleje.
Sladká chilli omáčka při vaření zhoustne.
Domácí tatarka s trochou pepře.
Falešná slepičí polévka s nudličkami.
Čínská krabí polévka kterou na mírném plameni vaříme 10 minut.
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Pikantní kuřecí nudličky necháme dojít cca 5 minut.
Sýrové fondue podáváme na kostičkách bagety.
Kuřecí pizza se smetanou, na kterou rozprostřeme šunku.
Domácí majonéza vymixovaná dohledka.
Chilli con carne prohřejeme a podáváme.
Koprová omáčka se smetanou.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Kuřecí a krůtí fondue
Dozvíte se zde, jak se připravuje fondue omáčka se zeleným pepřem a recept na přípravu.