Recepty

Recepty > polévky > francouzská cibulačka z moravského uzeného

Francouzská cibulačka z moravského uzeného

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 kg cibule, máslo, 300g moravského uzeného, strouhaný eidam, plechovka žampionů, tavený smetanový sýr, sůl, pepř, 2 ks toustového chleba

Recept na přípravu:

Na rozehřátém másle zpěňte na kolečka nakrájenou cibuli, osolte a přidejte na kostičky pokrájené uzené maso. Zalijte asi 1 a 1/2 litrem vody a vařte tak dlouho, dokud nebude cibule měkká. Do polévky přidejte nakrájené žampiony a zahustěte taveným sýrem. V toustovači opečte veku, kterou položte na talíř, zalijte hotovou polévkou a posypte strouhaným sýrem.

Další recepty:
Bramboračka na kyselo se zakysanou smetanu.
Bramborová česnečka brambory nakrájíme na kostičky...
Francouzská cibulačka se sýrem a kousky bagety.
Bramboračka na másle do které přidáme houby.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Dýňová polévka se zázvorem na její povrch nasypeme slané sušenky.
Chřestový krém nakonec krátce povaříme.
Plněné papriky se sýrem podáváme se zeleninovým salátem.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Krémová česnečka kterou rozmixujeme.
Houbová česnečka s nasekanou pažitkou.
Těstovinový salát s mozzarellou ke kterému jako přílohu podáváme chléb.
Celerová polévka s bramborem ke které podáváme osmažený tmavý chléb.
Francouzská cibulačka recept

Recepty
Motto

Francouzská cibulačka z moravského uzeného má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.