Recepty > omáčky > francouzská estragonová omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
30 g másla, 1 česnek rozdrcený, 2 lžíce čerstvého estragonu, 1 lžička francouzské hořčice, 1 lžička citronové šťávy, polovina hrnku smetany
Jak připravit tento recept:
Máslo rozehřejeme, přidáme posekaný estragon, hořčici, česnek a citronovou šťávu. Přivedeme do varu, stáhneme teplotu a dusíme 2 minuty nepřikryté. Postupně přidáváme smetanu a zahřejeme, ale už nevaříme.
Podáváme ke kuřeti.
Další recepty:
Falešná slepičí polévka s nudličkami.
Koprová omáčka se smetanou.
Majonéza z mléka, octa a oleje.
Sladká chilli omáčka při vaření zhoustne.
Domácí tatarka s trochou pepře.
Čínská krabí polévka kterou na mírném plameni vaříme 10 minut.
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Pikantní kuřecí nudličky necháme dojít cca 5 minut.
Sýrové fondue podáváme na kostičkách bagety.
Francouzské kuře na červeném víně s barevným pepřem.
Domácí majonéza vymixovaná dohledka.
Chilli con carne prohřejeme a podáváme.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Francouzská cibulová polévka
Dozvíte se zde, jak se připravuje francouzská estragonová omáčka a recept na přípravu.