Recepty

Recepty > polévky > frankfurtská polévka s párkem ochucená paprikou

Frankfurtská polévka s párkem ochucená paprikou

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 párek, 60 g hladké mouky, 3 lžíce oleje, 1 cibule, mletá paprika, mletý pepř, 1,5 dl mléka, masox, sůl, pažitka, 1,5 litru vody

Recept na přípravu:

Nadrobno pokrájenou cibuli zpěňte na oleji, zasypte ji moukou, osmažte, vmíchejte mletou papriku a po zpěnění postupně zalévejte vodou. Jíšku dobře rozšlehejte a za častého zamíchání vařte 20 až 30 minut. Polévku osolte, okořeňte pepřem a masoxem, přidejte párek pokrájený na tenká kolečka a ještě krátce povařte. Přidejte mléko, přihřejte k varu a při podání posypte jemně pokrájenou pažitkou.

Další recepty:
Frankfurtská polévka s klobásou nakrájenou na kolečka.
Dršťkovka z hlívy kterou provaříme.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné ochucená paprikou.
Cibulačka se smetanou překvapí svou chutí.
Ruský boršč se zakysanou smetanou.
Rychlá čočkovka kterou vaříme, až změkne zelenina.
Krémová zelňačka s nadrobno pokrájenou petrželkou.
Španělská česnečka se sýrem.
Gulášová polévka z mletého masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Houbová kulajda s pepřem a octem.
Dršťkovka z ovesných vloček kterou posypeme nasekanou pažitkou.
Gulášová zelňačka s celozrnným pečivem.
Kuřecí vývar s drobením do které vrátíme obrané maso.
Frankfurtská polévka s párkem recept

Recepty
Motto

Frankfurtská polévka s párkem ochucená paprikou má své kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.