Recepty > polévky > frankfurtská polévka s uzeninou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
40 g sádla, 40 g cibule, 100 ml mléka, 100 g uzeniny, sladká mletá paprika, 1 lžíce hladké mouky, pepř, vegeta
Recept na přípravu:
Na rozehřátém sádle osmažíme dozlatova nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme si světlou jíšku, kterou zasypeme paprikou, osmahneme, zředíme vývarem a povaříme. Ochutíme pepřem a vegetou, přilijeme mléko, přidáme na kolečka nakrájenou uzeninu a krátce povaříme. Frankfurtskou polévku posypeme na talířích petrželovou natí.
Další recepty:
Francouzská zeleninová polévka s na kostičky nakrájenými brambory.
Zelňačka s klobásou a bramborami.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou.
Frankfurtská polévka do níž přidáme nakrájený párek.
Domácí klobásy pečeme dočervena.
Bramboračka s houbami vařená do změknutí brambor i hub.
Frankfurtská polévka s párkem nakrájeným na kolečka.
Vepřový vývar s kroupami do kterého přidáme předvařené kroupy.
Houbová polévka na kyselo podle chuti dochutíme maggi.
Jemná cibulačka s vejcem.
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ochutnejte recept frankfurtská polévka s uzeninou.