Recepty > vepřové maso > grilovaná krkovice
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
800 g vepřové krkovice
Marináda: 6 lžic oleje, 12 lžic ostrého kečupu, 6 stroužků česneku, 1 lžíce provensálského koření, 5 kuliček nového koření, sůl
Postup přípravy pokrmu grilovaná krkovice:
Smícháním výše uvedených surovin připravíme marinádu, do které vložíme na plátky nakrájenou krkovici. Poté necháme 24 hodin marinovat v lednici.
Druhý den grilujeme na roštu z každé strany přibližně 12 minut.
Dobrou chuť u grilované krkovice.
Další recepty:
vepřové maso v sýrovém županu, vepřová krkovice, pivovarský tokáň, jablka v županu, šou-šči, vepřové řízky na malajský způsob, katův šleh z vepřového masa, vepřová kýta na zelenině, domácí klobásy, vepřová krkovice pečená v alobalu, bůčková roláda, zavařené vepřové maso, vepřové řízky v zakysané smetaně
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.