Recepty > ryby > grilované makrely
Suroviny potřebné pro přípravu:
Zmražené makrely, sůl, grilovací koření, olej, grilovací misky nebo alobal, gril
Postup přípravy:
Rozmrazené vykuchané makrely osolíme, okořeníme grilovacím kořením a necháme 1 hodinu odležet. Vymastíme grilovací misky nebo vytvarujeme alobal a grilujeme makrelu (každou zvlášť v misce). Během grilování otočíme.
Další recepty:
Úhoř na másle zalitý vínem.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Štika na másle osmažená dozlatova.
Rybí polévka z filé dochucená mlékem.
Žraločí steak z filetů.
Žampionová polévka se zeleninou a kostičkami rohlíků.
Kapr na grilu potřeme a grilujeme.
Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou a zeleninovým salátem.
Vánoční kapří polévka z hlav a vnitřností.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Krémová rybí polévka s omeletkami.
Grilované kuře s nádivkou
Recept, podle kterého připravíte pokrm grilované makrely.