Recepty

Recepty > omáčky > grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou

Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 hermelíny, 1 balení grilovacího koření, 3 lžíce tatarské omáčky, 3 lžíce brusinkové zavařeniny, 1 lžíce sladkého vína

Jak připravit tento recept:

Hermelíny obalíme v grilovacím koření a každý jednotlivě zabalíme do alobalu. Na brusinkovou omáčku si smícháme tatarskou omáčku, brusinkovou zavařeninu a víno. Hermelíny položíme na rozpálený gril a grilujeme z každé strany asi 5-7 minut. Hotové sýry sejmeme z grilu, rozbalíme, nachystáme na talíře, přelijeme brusinkovou omáčkou a podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.

Další recepty:
Smažený hermelín se šunkou osmažíme na pánvi.
Brusinková omáčka k masu kterou vaříme a necháme zredukovat.
Bramborová polévka se sušenými houbami a kořenovou zeleninou.
Kachní játrová paštika s brusinkami kterou necháme v lednici ztuhnout.
Brusinková omáčka z marmelády se hodí jako příloha k masům.
Grilované kuře na citronu a rozmarýnu grilujeme, nejlépe na dřevěném uhlí.
Brusinková omáčka ke steaku z čerstvých brusinek.
Řízky z bedly podáváme s vhodnou přílohou.
Kuřecí maso s brusinkami zaprášíme moukou a provaříme.
Nakládaný hermelín necháme nekolik dní uležet v lednici.
Křehký koláč s brusinkami pečeme v troubě předem vyhřáté.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Smažený hermelín osmažíme z obou stran dozlatova.
Brusinková omáčka s červeným vínem

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou a recept na ni.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.