Recepty

Recepty > hovězí maso > guláš z býčích žláz

Recept - Guláš z býčích žláz

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

Býčí žlázy, mléko, olej, cibule, mletá sladká paprika, celý pepř, nové koření, bobkový list, masox, hladká mouka, česnek, majoránka, sůl

Postup přípravy:

Býčí žlázy rozkrojíme, očistíme od kanálků a dáme na 2 hodiny do mléka. Poté opláchneme a osušíme.

Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou mletou papriku a na kousky nakrájené žlázy. Vydusíme vodu co pustí a poté přidáme pepř, nové koření, bobkový list, kousek masoxu a ještě chvíli podusíme. Nakonec přidáme hladkou mouku, podlijeme vodou, ochutíme rozetřeným česnekem, majoránkou, osolíme a ještě chvilku povaříme.

Další recepty:
chilli con carne, hovězí plátky, bamie, hovězí plátky na houbách, hovězí guláš, ptáčky se zeleninou, rajská omáčka s hovězím masem, hovězí na česneku, segedínský guláš, ruský boršč, hovězí s pórkovou omáčkou, býčí žlázy na másle, svíčková omáčka na smetaně, hovězí steaky, farmářský guláš

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.