Recepty > hovězí maso > guláš z hovězího masa na víně
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
600 g hovězího předního masa, 40 g slaniny, olej, 150 g kořenové zeleniny, 1 feferonka, sůl, pepř, 1 lžička sladké papriky, 1 lžička tymiánu, 1 šálek vývaru, 1 šálek vína, 2 plátky chleba
Postup přípravy:
Na rozpáleném oleji orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu, poté přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět a přisypeme nakrájenou zeleninu, na kostky nakrájené hovězí maso, nadrobno nasekanou feferonku a lehce osmahneme. Osolíme, opepříme, přidáme sladkou papriku a tymián, zalijeme vínem a vývarem a dusíme do poloměkka, přidáme nadrobené krajíce chleba a velmi zvolna vaříme tak dlouho, až je maso měkké.
Další recepty:
Hovězí polévka z kýty s bramborem.
Hovězí polévka s mletým masem a polévkovou zeleninou.
Hovězí guláš na červeném víně z kližky.
Bramborový guláš s fazolemi - maso omyjeme a nakrájíme na malé kostičky...
Chili con Carne je klenot mexické kuchyně.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Česnečka posypaná sýrem.
Gulášová polévka s brambory.
Hlíva s těstovinami různého tvaru.
Debrecínský guláš - na oleji osmahmene cibuli.
Falešná dršťková polévka
Uvařte si guláš z hovězího masa na víně, ochutnejte a budete okouzleni jeho chutí.