Recepty

Recepty > polévky > gulášová kotlíková polévka

Gulášová kotlíková polévka recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

30 dkg hovězího masa, 3 dkg tuku, 3 dkg uzené slaniny, 15 dkg cibule, 2 zelené papriky, 1 rajče, 2 lžičky papriky, 30 dkg brambor, voda, sůl, pepř

Recept na přípravu:

Maso omyjeme, nakrájíme na kostky, slaninu trochu orestujeme na rozehřátém tuku, přidáme nakrájenou cibuli, zelenou papriku, oloupané rajče a restujeme. Poté přidáme červenou papriku, nakrájené maso a přikryté dusíme za občasného podlití, přidáme oloupané, nakrájené brambory, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.

Další recepty:
Polévka z tvrdého chleba se již dále nevaří.
Zelňačka s fazolemi do níž přilijeme šlehačku.
Ruský boršč chutná se lžicí zakysané smetany.
Zelňačka s uzeným masem vařená v objemu tří litrů.
Koprovka pro dobrý apetit kterou zjemníme máslem.
Kulajda s koprem a houbami doplněná žloutky vajec.
Cibulová polévka se sýrem strouhaným.
Boršč s červenou řepou podáváme s chlebem nebo samotný.
Rychlá česnečka se sýrem kterou podáváme s topinkou.
Ruský boršč bez masa do kterého vmícháme ocet a cukr.
Česnečka se sýrem a šunkou nakrájenou na nudličky.
Kotlíková polévka s najemno nasekanou petrželkou a pažitkou.
Vývar z uzených žeber dochutíme drceným česnekem.
Gulášová polévka z hovězího masa

Recepty
Motto

Gulášová kotlíková polévka přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.