Recepty

Recepty > polévky > gulášová polévka s rajčaty

Gulášová polévka s rajčaty

Suroviny potřebné pro přípravu:

400 g mletého hovězího masa, 5 brambor, 50 g tuku, 2 cibule, mletý pepř, sladká mletá paprika, rajčata, sůl, pepř

Recept na přípravu:

Cibuli nasekejte nadrobno a osmažte na rozehřátém tuku. Přidejte mleté maso a také ho osmažte. Opepřete, posypte paprikou, osolte, podlijte vodou, přidejte oloupané brambory nakrájené na kostičky a duste doměkka. Přidejte pokrájená rajčata, dolijte vodou a ještě vařte přibližně 6 minut. Před podáváním přidejte do každé porce lžíci smetany a posypte pažitkou.

Další recepty:
Španělská česnečka se sýrem.
Guláš z hovězího masa na víně zvolna vaříme, až je maso měkké.
Dršťkovka z hlívy kterou provaříme.
Rychlá čočkovka kterou vaříme, až změkne zelenina.
Gulášová zelňačka s celozrnným pečivem.
Frankfurtská polévka s klobásou nakrájenou na kolečka.
Ruský boršč se zakysanou smetanou.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Gulášová polévka z mletého hovězího masa s červenou paprikou.
Cibulačka se smetanou překvapí svou chutí.
Krémová zelňačka s nadrobno pokrájenou petrželkou.
Gulášová polévka z mletého masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Houbová kulajda s pepřem a octem.
Frankfurtská polévka s párkem recept

Recepty
Motto

Gulášová polévka s rajčaty má své kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.