Recepty > polévky > gulášovka z hovězího masa
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
250 g předního hovězího masa, 30 g sádla nebo oleje, 1 cibule, 30 g hladké mouky, 300 g brambor, vývar, koření (sůl, pepř, majoránka, drcený kmín, česnek)
Recept na přípravu:
Na rozpáleném sádle nebo oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso, které osmažíme. Osolíme, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, vaříme, zahustíme záklechkou z vody a hladké mouky a Gulášovku z hovězího masa dochutíme.
Další recepty:
Zelná polévka s klobásou z kysaného zelí.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné přeje dobrou chuť.
Palačinky podáváme naplněné libovolnou náplní.
Houbový guláš s uzeným masem - na pánvičce rozpálíme olej...
Halušky se zelím a uzeným masem - uzené maso uvaříme doměkka...
Srbský džuveč - vepřové maso nakrájíme na nudličky...
Zelná polévka s bramborem.
Marináda na kuřecí maso - česnek smícháme s olejem...
Koprová kulajda - brambory nakrájíme...
Kuřecí srdíčka na smetaně podáváme s rýží.
Zelná polévka s uzeným masem
Ochutnejte recept gulášovka z hovězího masa.