Recepty

Recepty > polévky > hadrová polévka z vývaru

Hadrová polévka z vývaru

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 litry masového vývaru, 250 g kořenové zeleniny, hrst sušených hub, cibule, 2 vejce, polohrubá mouka, smetana, máslo, sůl, pepř, kmín, polévkové koření, zelená petrželka

Recept na přípravu:

V masovém vývaru uvaříme zeleninu a cibuli doměkka, zvlášť povaříme sušené houby. Zeleninu rozmixujeme ve vývaru a přidáme vývar z hub. Houby jemně nasekáme. Připravíme si "hadry": Na másle uděláme jíšku, přidáme houby a dvě vejce. Vše dáme do polévky, zalijeme smetanou, ochutíme a přidáme nasekanou petrželku.

Další recepty:
Hadrová polévka dochucená bylinkami.
Kuřecí vývar s nudlemi které zavaříme.
Česnečka se sýrem který nastrouháme.
Cibulačka z červené cibule se může pochlubit barevným vzhledem.
Mrkvový krém se zázvorem osolíme a opepříme.
Krémová česnečka s brambory.
Houbovka se smetanou kterou podáváme s pečivem.
Kuřecí vývar s drobením zdobíme zelenou petrželkou.
Domácí gulášová polévka z mletého masa dochucená polévkovým kořením.
Cibulačku se smetanou osladíme špetkou cukru.
Mrkvový krém s pomerančem prohřejte před podáváním.
Ředkvičková polévka z nahrubo nastrouhané ředkvičky.
Slepičí polévku s játrovými knedlíčky podáváme s bílým pečivem.
Žampionový krém

Recepty
Motto

Hadrová polévka z vývaru má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.