Recepty > polévky > halászlé
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
3 cibule, 4 brambory, 1 kg rybího masa, 2 lžíce rajského protlaku, 1 lžička sladké mleté papriky, 1 lžička pálivé mleté papriky, 2 lžíce sádla, sůl, 2 papriky
Recept na přípravu:
Brambory a cibuli nakrájíme, vložíme do osolené vody, uvaříme a rozmixujeme. Přidáme kousky rybího masa, rajský protlak a na mírném ohni vaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme obě mleté papriky rozpuštěné v sádle. Při podávání ozdobíme na nudličky nakrájenou paprikou.
Další recepty:
Dýňová polévka z hovězího vývaru.
Česnečka posypaná sýrem.
Kuře na kari koření.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Dýňová polévka hokaido - do tří šálků vody vložíme řasu...
Boršč s klobásou a červenou řepou.
Polévka halászlé z rybího masa.
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Hovězí Eintopf s bílými fazolemi.
Dýňová polévka s kari
Ochutnejte recept halászlé.